Español | English

Sant Antoni de Calonge - Platja d'Aro

Els camins de ronda que segueixen la costa catalana ens permeten gaudir d'un entorn únic. Per una banda la mar amb tota la varietat de colors blaus que ofereix, i de l'altra els verds de la vegetació mediterrània. Proposem una caminada lleugera ideal per fer amb nens, o pels no tant nens amb ganes de gaudir d'un paissatge únic per una zona que segons l'čpoca de l'any, és molt poc visitada.


Atzavara davant de Roques blanques

Atzavara davant de Roques blanques

Cala

Cala

 
 

Distància: 3 km.

Temps: 1h.

Dificultat: Fàcil

Desnivell: cap

Veure ruta en 3D (kmz Google earth): kmz Google earth

Recorregut: Iniciem la caminada a la zona sud de la platja de Sant Antoni de Calonge, al costat de Torre Valentina una torre de guaita del segle XVI. El camí coincideix amb el sender GR-92, per tan estarà indicat per les habituals marques blanques i vermelles.


La primera de les cales que visitarem serà la de Roques Planes. Tal com el seu nom ens indica, hi trobarem unes roques que l'erosió del mar ha anant polint fins a configurar un conjunt de roques amb formes arrodonides.


Continuem el nostre camí i trobarem la primera gran platja, la de Can Cristos i la platja de les Torretes al final de la cual, trobarem unes escales que ens duran a la platja de l'Ermita i posteriorment al Cap Roig i la seva platja.


En aquest punt comença la part més bonica del recorregut, amb diversos túnels i vistes impresionants sobre petites cales com la Cala del Pi. Caldrà pujar algunes escales però és un camí molt bo sense dificultats. Arribarem a Platja d'Aro per la part de la platja on hi ha el Cavall Bernat, roca que s'ha convertit en el símbol de la població.


 
Mapa

Mapa © ICC

 
 
 
 
 
 
 
 
Torre Valentina

Torre Valentina

 
Túnel

Un del diversos túnels

 
Cala del Pi

Cala del Pi

 
Roques Planes

Roques Planes