Español | English

Port del Comte - Els Orriets.

El Port del Comte és un important massís del Prepirineu. Des de l'estació d'esquí, proposem una excursió fàcil i curta molt apropiada per fer a amb raquetes de neu a l'hivern.


Vista del Port del Comte

Vista del Port del Comte

Els Orriets és un cim planer

Els Orriets és un cim planer

 
 

Distància: 4.5 km.

Temps: 2h 30'.

Dificultat: Fàcil

Desnivell: 400 m.

Veure ruta en 3D (kmz Google earth): kmz Google earth

Recorregut: Iniciem la caminada a l'edifici principal de l'estació d'esquí i ens dirigim cap a la zona de trineus seguint un camí ample. Passarem per davant del refugi del Centre Excursionista de la Comarca del Bages, continuem pel camí i finalment arribarem a uns diposits d'aigua situats al començament d'una de les pistes verdes.

Iniciarem en aquest punt una forta pujada per una zona sense arbres, en línia recta direcció sud. Guanyarem alçada ràpidament però amb bastant esforç. A la dreta veurem a certa dist`ncia els remuntadors dels esquiadors, però nosaltres gaudirem d'un camí tranquil i solitari.

Arribats a una caseta amb antenes fem el tram final més planer fins arribar al marge del cingle des d'on es pot gaudir d'unes amplies vistes del Cadí, la Serra del Verdet, la Serra d'Ensija, el Pedraforca i fins i tot el Montseny i Montserrat. Als nostres peus, el poble de Sant Llorenç de Morunys.

 
Mapa

Mapa © ICC

 
Inici al final de les pistes

Inici de l'excursió al final de les pistes

 
El poble de Sant Llorenç de Morunys

El poble de Sant Llorenç de Morunys

 
La Serra del Cadí

La Serra del Cadí

 
El Pedraforca

El Pedraforca